INSTITUT ZA PEČURKE, INSTITUT ZA GLJIVE, DJURICA POPOVIĆ, PREPARATI NA BAZI GLJIVA, KORDICEPS SINENSIS, CORDYCEPS SINENSIS, IMUNOSTIMULATOR, ELIKSIR KRVNIH SUDOVA
ZLATNA KRUNA INTERNACIONALNOG FESTIVALA HRANE U BEČU
INSTITUT ZA PEČURKE VINČA
MEDIA GALERIJA
24 SATA
ILUSTROVANA POLITIKA
Nastavak   1 2 3 4 5 6 7
MAGAZIN 'U ZDRAVOM TELU'
TV RTS
                 NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

1. Kolika je zapravo doza od 5 grama?

   
Ako uzmemo u obzir da jedna teglica ima 150 grama, i da otprilike ima 15 punih kašicica, možemo zaključiti da jedna puna kafena kašicica zahvata oko 10 grama. 
    Na taj način je lako zaključiti da je jedna polupuna kašičica teška oko 5 grama. Dakle ako bi pravili poredjenje, recimo da je veličina krupnijeg lešnika ekvivalentna masi od 5 grama ( slika na dnu strane ). Bez obzira na sve, ne opterećujte se previše, veća ili manja količina nikako ne može da škodi.


2. Da li preparate šaljete i u inostranstvo?

    Za sada - ne, jer nijedna služba za brzu dostavu ne dostavlja pošiljke van granica Srbije. Takodje je problematična i teritorija Kosova, te mnogima šaljemo preparate kod najbližih rodjaka i poznanika u Srbiji. Čak i da je moguća dostava van granica, otvaranje preparata na carini bi podrazumevalo i naknadno čuvanje u frižideru, što dodatno otežava situaciju.

3. Kako možemo da znamo kad će nam porudžbina biti dostavljena, kako bi u to vreme sigurno bili kod kuće?

   
Služba za dostavu je dužna da vas potraži više puta, zatim da vam ostavi poruku ili da vas nazove telefonom i najavi vreme dostave. Zbog toga budite bezbrižni, jos nijedan paket nije vraćen.

4. Da li možemo istovremeno da koristimo više preparata?
   
Naravno, u nekim slučajevima je to i poželjno.

5. Meni je ,Šećerko, skinuo samo par jedinica. Da li je to maximum?
   
Kad mozak prepozna veštački unet insulin putem lekova i sl. on i ne šalje inforaciju pankreasu da ga stvara. Šećerko nije preparat koji vam omogućava dnevnu dozu insulina, vec preparat koji regeneriše i podstiče pankreas da luči sopstveni insulin. 
    U zavisnosti od stepena oštećenja pankreasa zavisice i pomoć koju će vam pružiti Šećerko. U velikom broju slučajeva je uspeo da pruži potpunu pomoć i da mnogim dijabetičarima reši problem bolesti.
     Prva 3 dana koristiti Secerka sa ostalom terapijom, a kakon toga postepeno smanjivati drugu terapiju uz svakodnevno merenje nivoa secera u krvi. Cilj je da se podstakne pankreas na proizvodnju sopstvenog insulina koliko je moguce, a da se ostalom terapijom samo nadomesti nedostatak isnulina.


6.  Da li preparate mogu da koriste deca i trudnice?
    
Naravno.

7. Da institut za Pečurke uzgaja sve vrste pečuraka koje se nalaze u preparatima?
    
Da.

8. Da li Cordyceps Sinensis možemo kupiti od vas?
    
Na žalost ne. Ne prodajemo ga posebno i njegovu vrednost ne uračunavamo u cenu preparata.

9.  Da li uz preparat dobijamo i uputstvo za upotrebu?
   
  Da

10.  Koja je težina vaših preparata?
     
Svaki preparat je težak 150gr


5 grama
PREPARATI
PEČURKE
CORDYCEPS SINENSIS
TARTUF
GANODERMA
MAITAKE
AGARICUS BLAZEI
BOLESTI
DIJABETES
HOLESTEROL, SRCE...
IMUNITET
GOJAZNOST
PARKINSONOVA BOLEST